avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... retinere permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

retinere permis de conducere

In data de 2.08.2007 am fost implicat intr-un accident de circulatie, soldat cu o victima-peste 60 zile ingrijiri medico legale. De la acea data organele de politie mi-au retinut permisul de conducere, aliberindu-mi o dovada pe care o prelungesc la 30 zile. Sa intocmit un dosar penal , sau afectuat expertize, cauza fiind inca la organele de politie. Se incearca inculparea mea. Problema este urmatoarea.,Nu vor sa-mi mai prelungeasca dovada. De fapt nici nu mai au loc unde sa puna stampila. In cauza am cerut contraexpertiza. Cred ca va mai dura inca un an. Eu sunt sofer profesionist,din asta imi intretin familia. Cum pot intra in posesia permisului de conducere. Procuratura mia spus ca decizia se afla in curtea politiei, iar politia ma trimite la Parchet . Doresc o solutie corecta si legala.
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 16:17, 30 Septembrie 2008
Solicitati prelungirea dovezii de circulatie.Incercati o sesizare la comandatul sectiei de politie.
Cu privire la fapta savarsita, se poate retine infractiunea de vatamare corporala grava sau cea din culpa , in functie de forma de vinovatie a dvs .
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2008
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Mai nou, deecizia prelungirii dovezii de circulatie apartine procurorului, dar politia este cea care o materializeaza. Mergeti la procuror, solicitati-i aprobarea de prelungire cu care politia trebuie sa va prelungeasca dovada.
Va doresc sa aveti taria necesara pentru a rezolva problemele legate de nefericitul eveniment.
ing. Ioan Ciobanu
Intrebarea este daca au dreptul sa retina permisul de conducere si pina cind. sa lasam incadrarea juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada expirata robertodriver robertodriver Buna ziua, Am avut un accident frontal cu o alta masina ,unde nu eu am fost de vina, dar politia ca prima impresie pe mine acuza ca am trecut pe contra ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis unde unde Buna Ziua , Am o problema putin mai complexa. In data de 14.06 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime (celalt sofer a avut o simpla ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie Cecilia35 Cecilia35 Buna, sotul meu a avut un accident cu autoturismul i s-a retinut permisul de conducere si a primit dovada cu drept de circulatie pentru 15 zile , dupa 15 zile ... (vezi toată discuția)