avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In 2017 a decedat tatal meu,in anul 2021 am renuntat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In 2017 a decedat tatal meu,in anul 2021 am renuntat la mostenire.Vreau ...

In 2017 a decedat tatal meu,in anul 2021 am renuntat la mostenire.Vreau sa stiu daca o pot mosteni pe mama
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:47, 29 Septembrie 2025
Buna ziua

Da, o puteti mosteni pe mama dvs.
Da, o puteți moșteni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire MARIUSRusu1996 MARIUSRusu1996 Buna seara! Anul trecut in 2017 pe 21 noiembrie a murit tatăl meu. Eu,mama si sora mea,ar trebuii sa dezbatem succesiune pe (casa,masina,etc) Eu in februarie ... (vezi toată discuția)
Mostenire patata cu sange szityi szityi Buna ziua. Am o problema pe care nu stiu cum sa rezolv. In anul 2014 a decedat tatal meu. Nu s-a dezbatut succesiunea si in anul 2017 a decedat si mama, si ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa tata? buna ziua, tatal meu a decedat in mai ... cristika cristika Succesiunea dupa tata? Buna ziua, Tatal meu a decedat in mai 2021 si ar trebui sa dezbatem pentru a ne incadra in termen cu succesiunea. Singurii mostenitori ... (vezi toată discuția)