avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Carti admitere barou
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Carti admitere barou

Bună ziua! Îmi puteți spune vă rog ce cărți să cumpăr pentru admiterea examenului de barou? Aș vrea să știu exact ce cărți au materia bine structurată. Mi a plăcut varianta domnului Boroi a cărții Drept Penal. Parte specială. Am căutat de la dansul și partea generală dar apare o variantă mai veche, mă gândesc ca nefiind actualizată poate nu este bună. Și la civil pe cine să aleg? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 29 Septembrie 2025
RoxanaWo, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:14, 29 Septembrie 2025
Cel mai bine este sa va înscrieți în grupurile de profil de pe FB.Acolo informația e la la zi,aici av/consultanții care raspund au niște ani buni de experienta astfel încât greu de crezut ca o sa primești informațiile dorite.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt absolventă de drept si anul acesta doresc sa ... Stefania42 Stefania42 Buna ziua, sunt absolventă de Drept si anul acesta doresc sa dau examenul de admitere în Profesia de Avocat :) Ma interesează să știu printre altele , ... (vezi toată discuția)
Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)