avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acum 2 saptamani am solicitat preschimbare permis ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acum 2 saptamani am solicitat preschimbare permis strain ...

Salut!
Acum 2 saptamani am solicitat preschimbare permis strain (emis in Spania) deoarece acesta urma sa expire. Am completat dosarul cu toate documentele necesare inclusiv cele medicale. Mi s-a emis o dovada de circulatie valabila 2 zile (valabilitatea permisului anterior). Dupa multe insistente telefonice, am primit un mail conform caruia oermisul meu nu este valid, deoarece regatul Spaniei nu a raspuns la solicitarea statului roman cu privire la validitatea permisului. Ce urmeaza de acum? Ce pot face eu ca titular in legatura cu asta, fara a fi nevoit sa merg in Spania pentru ceva atat de simplu?

Alte discuții în legătură

Permis auto spaniol expirat si pierdut in romania marius.cosmin marius.cosmin Buna ziua.Am obtinut permisul in 2001 in romania ,iar in anul 2011 (cand expira) eram in spania la munca. Am preschimbat permisul acolo.Anul trecut am ajuns in ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis conducere cat. b eliberat de statul italian georgedinradauti georgedinradauti Va salut!Astazi 20/08/2013 am fost la depunera dosarului pt.preschimbare permis auto cat.B eliberat destatul ITALIAN ce se expira pe 29/08/2013!Dosarul ... (vezi toată discuția)
Carnet spaniol suspendat in romania genupatogenu genupatogenu am lucrat in Spania si a trebuit sa-mi preschimb permisul romanesc in permis spaniol, dupa vreo trei ani am revenit in Romania si am circulat cu permisul ... (vezi toată discuția)