avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am dat împrumut bani la o persoană și am făcut ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am dat împrumut bani la o persoană și am făcut foaie la notar ...

Am dat împrumut bani la o persoană și am făcut foaie la notar că îmi dă banii în rate,dar au trecut deja 3 rate și acordul nostru era să dea suma în 4 rate,ce mă sfătuiți să fac, menționez că sunt plecată din România și aș dori să o acționez în instanță,dar îmi trebuie un notar sau avocat care să putem face totul on-line sau prin fax.multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 22:04, 29 Septembrie 2025
Ce treabă aveți acum cu notarul'?
Interesați-vă de un avocat serios, și apelați la un executor judecătoresc.
Ultima modificare: Luni, 29 Septembrie 2025
Dapix, utilizator
Deoarece contractul este încheiat la notar,este titlu executoriu și nu mai aveți nevoie sa obțineți o hotărâre judecătorească.Puteti contacta un av care ss va asiste în procedura de executare silita,în relația cu executorul judecatoresc.
Trebuie vazut ce ati prevazut in documentul semnat la notar. Nu ar avea de ce sa nu se rezolve repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut neonorat de persoana imprumutata.cum imi potrecupera banii? fane p fane p este vb de un contract prin notariat care este garantat cu toate bunurile mobile si imobile ale persoanei imprumutate .unde trebuie sa ma adresez ? (vezi toată discuția)
Contract de imprumut - cum se executa? shmen shmen Buna ziua. Am un contract de imprumut care este titlu executoriu. Daca vreau sa-l execut trebuie sa-l investesc cu formula executorie la ... (vezi toată discuția)
Bani imprumut Gasile Gasile Buna ziua, o ruda de-a mea doreste sa o imprumut cu suma de 3000 de euro, cum sa fac ca toata treaba sa fie legala? Adica sa am siguranta ca imi pot recupera ... (vezi toată discuția)