avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca m-am constituit parte civila in dosarul penal dar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca m-am constituit parte civila in dosarul penal dar nu am ...

Daca m-am constituit parte civila in dosarul penal dar nu am precizat suma,inseamna ca nu s-au respectat cerintele art 20 cpp ,iar parchetul va lasa nesolutionata latura civila,,avand posibilitatea actiunii civile separate ,, doar in termenul legal de 3 ani ?
Cel mai recent răspuns: Alina Avila , utilizator 21:34, 29 Septembrie 2025
Puteți să precizați ulterior cuantumul despăgubirilor pe care le cereți.
Si daca dosarul se claseaza ,practic nu mai pot actiona in instanta civila deoarece termenul s-a prescria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca intr-un dosar penal in care m-am constituit parte civila ... Alina Avila Alina Avila Daca intr-un dosar penal in care m-am constituit parte civila , cercetariile durează excesiv de mult , peste 4 ani ,pot introduce actiune civila in ... (vezi toată discuția)
Ajutor speta reala. georgescupaul georgescupaul Vă rog frumos să mă ajutaţi în următoarea speţă reală: Într-un dosar penal sunt constituit ca parte vătămată precum şi parte civilă încă din ... (vezi toată discuția)
Renuntare constituire parte civila carmencita76 carmencita76 buna ziua, sotul meu a murit intr-un accident de masina in 2012 vinovat a fost soferul celalat..am constituit parte civila la procesul inculpatului dar dl ... (vezi toată discuția)