avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ma cunosc cu cineva de 13 eu sunt din România el ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ma cunosc cu cineva de 13 eu sunt din România el ...

Bună ziua ma cunosc cu cineva de 13 eu sunt din România el este Neamț Austria are 91 de ani vream sa stiu dacă afacut la notar pot câștiga sau nu se mai ia în considerare are o fata eu sunt straina pt el oare reușesc

Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 11:50, 30 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce a făcut la notar ?
La notariat se pot face multe lucruri.
Vă rog să ne spuneți ce a facut neamțu la notariat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am stat un austria 4 ani, am nascut acolo 2 copii ... DaniellaG DaniellaG Buna ziua, am stat un Austria 4 ani, am nascut acolo 2 copii beneficiind de indemnizatie acolo, după ultimul an de indemnizatie am lucrat 3 luni, apoi ne-am ... (vezi toată discuția)
Calitate de intimat suspect sorinstamatin sorinstamatin Ora estimata: 9:00 Complet: P3 CP/Fond Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: .În temeiul art. 549 ind. 1 alin.3 lit. b Cod procedură penală, admite ... (vezi toată discuția)
Lichidare regim matrimonial dupa codul vechi. mihaelaw mihaelaw Nu reusesc sa gasesc solutie! este vorba de lichidarea regimului matrimonial dupa codul vechi. Sotul meu fiind decedat la data de 31.01.2011. La data ... (vezi toată discuția)