avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Indemnizatiile din asociatiile de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Indemnizatiile din asociatiile de proprietari

Referitor la indemnizatiile din asociatiile de proprietari
Indemnizatiile de 600lei-presedinte si 400lei-cenzor se impoziteaza?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 09:01, 30 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Se retin, se declara si se platesc la bugetul de stat toate contributiile (CAS, CASS si impozit), angajatorul nu plateste CAM pentru aceste indemnizatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia fnuass pentru presedintele si cenzorul asociatiei de proprietari Mitica49 Mitica49 Buna ziua, Neavand specializare in domeniul financiar-contabil, as dori sa ma lamuriti asupra urmatoarei probleme: notiunea de \"contributie de asigurari ... (vezi toată discuția)
Buna seara,am si eu o intrebare: la un contract de mandat ca ... mariana 49 mariana 49 Buna seara,am si eu o intrebare: La un contract de mandat ca presedinte al unei asociatii de proprietari remunerat cu 350 Ron net fiind si pensionar ce sume ... (vezi toată discuția)
Impozitare indemnizatie membrii ca marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara ,as dori sa stiu cu ce cota de impozit trebuie impozitata indemnizatia pt.membrii Consiliului de administratie si pentru cenzori ,ce obligatii ... (vezi toată discuția)