Bună ziua! Noi in casă am fost 5 copii eu sunt doar de mama cu iei și noi din toți 5 mai suntem 2 surori in viață eu am dreptul la casă
Daca Mama și cu Tata sunt morți și părinții mei au trecut casa fratelui meu și el a murit dar noi mai suntem încă 2 surori in viață noi avem dreptul la casă?
Depinde cand s-au intamplat toate astea, de cum anume au dat parintii casa fratelui dvs si daca ati fost sau nu infiata de tatal vitreg, dar cel mai probabil e deja tarziu.
In mod normal acum la acea casa au dreptul mostenitorii fratelui dvs. Fratele a avut sotie si copii? Daca da, nu mai aveti dreptul la nimic. Daca nu a avut copii, atunci e posibil sa il mosteniti, daca nu a lasat testament sau nu a dispus altfel de acea casa.
Drepturi mostenire
geta2005
Soțul meu ,fiu unic a decedat înaintea mamei lui eu nora am dreptul la mostenire , casa si terenul soacrei mele ? Mentionez ca nu am avut copii cu soțul meu. (vezi toată discuția)
Succesiune
bia2015
Bună ziua!
Va rog frumos sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea problema:
Vreau sa deschid o masa succesorala. Am 5 frați dintre care unul a decedat ... (vezi toată discuția)