avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma doar cu sediu social fara punct de lucru?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma doar cu sediu social fara punct de lucru?

Daca X s.r.l. desfasoara :

- caen 4690 - Comert cu ridicata nespecializat
- caen 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific n.c.a.
poate declara la sediul social aceste activitati, fara sa mai deschida un punct de lucru? Ideea ar fi sa nu mai deschidem un alt pc de lucru si sa declaram la sediul social activitatile desfasurate. Este in regula?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAYANA_Only , utilizator 14:54, 22 Februarie 2010
Nu e nicio problema sa va autorizati pe sediu cu activitatile pe care vreti sa le desfasurati si nu este obligatoriu sa va deschideti punct de lucru.
Bafta!
sa zicem ca e in regula.. unde functionati in realitate? unde fiscalizati casa?daca e sa va vina un control unde va gaseste? parerea mea este ca va dati singuri cu stangul in dreptul daca nu desfasurati in realitate activitatea la sediul social
OUG 28/1999, art. 1 al.1:
Art. 1. - (1) Operatorii economici care efectuează livrări de bunuri cu amănuntul, precum şi prestări de servicii direct către populaţie sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale.

La comertul cu ridicata nu ai nevoie de casa de marcat
Activitatea se declara acolo unde se desfasoara. Aveti spatiu la sediul social?
In realitate nu avem nevoie de spatiu, cumparam si livram fara a le mai depozita..
De aceea ma gandeam sa declar comert cu ridicat ca activitate pe sediu social, fara sa mai infiintez un pc de lucru separat. Insa ma gandesc sa nu fie imperios necesar sa declar si activitatea de depozitari, care inteleg ca deriva din activitatea de comert cu ridicata.
Am ambele activitati in obiectul de activitate al firmei, ideea e pe care din activitati le declar, pe care le activez pe sediul social? E obligatoriu sa trec si depozitare desi nu am nevoie de spatiu pt asta? E spatiu, dar nu avem ce depozita :stunned:

Alte discuții în legătură

S.r.l. fara punct de lucru, doar sediu social. e ok? DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua! Daca o societate are sediu social si a completat in declaratia tip activitatile de: - comert cu ridicata nespecializat - 4690 - comert cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comercialiala, aprobari, conditii speciale Marius20100 Marius20100 Buna ziua, as dori sa stiu la infiintarea unui SRL cu domeniu de activitate Comert cu ridicata al materialului lemnos si de constructii, Intermedieri in ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5210 corinachivu corinachivu Buna ziua, Firma are ca obiect de activitate comertul cu ridicata de cafea, ceai si condimente CAEN 4637 si isi desfasoara activitatea la punctul sau de ... (vezi toată discuția)