avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Completare formular D700, PFA, neplatitor TVA cod caen ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Completare formular D700, PFA, neplatitor TVA cod caen 4933. ...

Completare formular D700, PFA, neplatitor TVA cod caen 4933.
Buna ziua, Am o nelamurire in completarea formularului D700 catre ANAF, poate aveti idee sau ma puteti ajuta.
subsectiunea: B.VI ÎNREGISTRAREA ÎN SCOPURI DE TVA SAU MEN?IUNI IN CAZUL ALTOR PERSOANE CARE
EFECTUEAZ? ACHIZI?II INTRACOMUNITARE SAU PENTRU SERVICII, PRECUM SI PENTRU AGRICULTORII CARE
EFECTUEAZ? LIVR?RI INTRACOMUNITARE DE BUNURI, CF. ART.317 DIN CODUL FISCAL.
Mai exact la subpuncutl 1.23.1. Înregistrare în scopuri de TVA în cazul altor persoane, conform.art.317 din Codul fiscal ce trebuie bifat exact? numarul 4?

Alte discuții în legătură

Societate comerciala -neplatitor tva- achizitionare intracomunitara smartfixonline smartfixonline Buna ziua! Societate comerciala, neplatitoare de TVA poate sa achizitioneze din Germania instrumente muzicale in valoare de 20.000 EUR ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)
Srl nou neplatitor de tva a achizitionat din spania produse de 14 300 euro , devine platitor de tva in urma acestei achizitii? hilo hilo un srl infiintat in luna noiembrie 2010 ca fiind neplatitoare de tva a achizitionat dintr-un stat membru ue adica spania confectii in valoare de 14 300 ... (vezi toată discuția)