avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Aș dori să știu unde se află arhiva fostei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Aș dori să știu unde se află arhiva fostei societăți prodas ...

Aș dori să știu unde se află arhiva fostei societăți prodas sa am lucrat în 1992 1993 societatea avea sediu în spatele tribunalului Drobeta Turnu Severin

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:39, 30 Septembrie 2025
Intrebati la SERVICIUL JUDETEAN MEHEDINTI AL ARHIVELOR NATIONALE
[ link extern ] /

[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare arhiva societate inchisa Denis65 Denis65 Buna ziua Pentru dosarul de pensie imi trebuie adeverinte cu veniturile lunare realizate si grupele de munca. Una din societatile unde am lucrat este inchisa ... (vezi toată discuția)
Arhiva ujecoop mehedinți GigiH GigiH Soția mea a lucrat la UJECOOP Mehedinți și are o greșeală în carnetul deunca. Unde pot găsi arhiva firmei din anul 1977. Va mulțumesc anticipat pentru ... (vezi toată discuția)
Care institutie imi va da adeverinta de grupa de munca Grosan Grosan Buna ziua, Pentru activitatea de 3 ani de stagiatura 1983-1986 la un Combinat de apa grea Turnu Severin ,dar detasata la Combinatul de Ingrasaminte Chimice ... (vezi toată discuția)