avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara. In urma unor informații despre viata mea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara. In urma unor informații despre viata mea privata ...

Bună seara.
In urma unor informații despre viata mea privata irelevante trimise de catre o persoană copiilor si soției mele pe rețelele de socializare in privat am ajuns in situația de divorț după o căsnicie de 31 de ani . Reputația mea in comunitate a fost violată de aceasta persoană.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 00:14, 1 Octombrie 2025
Atunci cu probe concludente, depuneti actiune in raspundere civila delictuala ca sa fiti despagubit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, ce pot face dacă o persoană de la fostul loc de ... Ell03 Ell03 Bună ziua, Ce pot face dacă o persoană de la fostul loc de muncă, imi urmărește constant viața privată atât fizic venind în zona în care ... (vezi toată discuția)
Probe gross405 gross405 Buna seara! Va rog sa imi spuneti daca in caz de divort pot depune ca probe copii ale convorbirilor pe messenger si pe alte saituri de socializare, ale sotiei ... (vezi toată discuția)
Buna seara, cum pot demonstra in instanta abuzul psihologic de ... elena-ramona elena-ramona Buna seara, cum pot demonstra in instanta abuzul psihologic de care am avut parte in casnicie? Am mai multe inregistrari audio pe telefon, scene ca acelea ... (vezi toată discuția)