avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună dimineața, vă descriu o situație pe care nu ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună dimineața, vă descriu o situație pe care nu am mai regăsit ...

Bună dimineața, vă descriu o situație pe care nu am mai regăsit o in spețele dumneavoastră. Locuiesc in Constanta in comuna Cumpăna, între un bloc cu 2 etaje și 6 apartamente..Toate contoarele de lumină sunt la intrare in curte ( curte care are 3 blocuri). Providerul de internet și cablu este majoritatar RCS RDS. Pe casa scării nu există curent electric decât la fiecare ușă cu o lampă cu senzori de mișcare. Interfonul și distribuitorul de cablu și internet este alimentat de vecina de la parter care s-a ,, supărat " și a oprit curentul la interfon respectiv switch lăsând astfel toate celelalte 5 apartamente fără acces la interfon ,cablu tv și internet.Ce soluții legale credeți că aș avea . Vecina spune că nu are nici un contract de furnizare energie electrică cu RCS RDS pentru alimentarea switch -ului
Ultima modificare: Miercuri, 1 Octombrie 2025
Boss1976, utilizator
Cel mai recent răspuns: Boss1976 , utilizator 05:37, 1 Octombrie 2025
Menționez că abia acum am înființat o asociație pe care nu am avut-o până acum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia & provider de cablu tv, internet, telefonie ContSters140065 ContSters140065 Buna ziua! Am o intrebare. 1. La cine pot sa ma adresez pentru a intra in posesia contractului incheiat dintre asociatie si RDS/RCS, deoarece acestia ... (vezi toată discuția)
Conectare internet-conflict cu asoc de proprietari bodo_80 bodo_80 Buna seara, Ma lovesc de o rpoblema in alegera provider-ului de internet din bloc. Doresc sa imi instalez RDS&RCS si Presedintele Asoc de Proprietari nu ... (vezi toată discuția)
Furnizarea de internet intr-o asociatie de proprietari silviuprofile silviuprofile Buna ziua, Doresc sa fac un contract cu o firma de telecomunicatii, pentru furnizarea de internet prin fibra optica intr-un bloc din Bucuresti. Din partea ... (vezi toată discuția)