avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți dacă medicina ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți dacă medicina muncii este ...

Bună ziua!
Vă rog să îmi spuneți dacă medicina muncii este obligatorie la încadrarea în muncă ori trebuie sa fie făcută și periodic/ anual? Pentru instructori auto.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Ordin comun mtr. nr.1260/ 10.10.2013 si ms nr.1390/ 18.11.2013 parlucian parlucian Buna ziua, am inteles ca legea 1390/2013 ar obliga soferii profesionisti sa detina la bordul autovehiculului dosarul analizelor medicale + testul psihogic. Ele ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii, analize necesare angajare sofer profesionist Cristiann90 Cristiann90 Buna ziua, urmeaza sa ma angajez ca sofer de tir. Problema mea este ca sufar de Hepatita B. Cand am mers sa fac fisa medicala pentru a ma inscrie la scoala de ... (vezi toată discuția)
Siguranta circulației, aviz medical dpdv ssm. angajații care ... cyan cyan Siguranta circulației, aviz medical dpdv ssm. Angajații care exercita pe langa profesia de baza și pe cea de conducător auto pentru transport persoane ... (vezi toată discuția)