avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Exista deducere la salariu părintelui și după ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Exista deducere la salariu părintelui și după împlinirea vârstei de 18 ani ai copilului care este elev?

Luna aceasta copilul meu implineste 18 ani și este la scoala, iar eu am avut deducere la salariu. Întrebarea mea este: după ce implineste 18 ani mai beneficiez dededucere?

Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Copil in intretinere comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am un salariat al carui copil implineste 18 ani in ianuarie, este inca elev, il scot sau nu de la calculul deducerii personale ? daca il mentin, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am și eu o întrebare privitoare la legea 77 din ... Petre.S Petre.S Bună ziua! Am și eu o întrebare privitoare la legea 77 din codul fiscal ,care se refera la deducerea personala pentru un copil aflat în intretinere care ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil dupa terminarea indemnizatiei de somaj george1985 george1985 buna ziua am si eu o intrebare ,sotia mea a terminat somajul pe 23 iunie 2014 ,iar in aceea perioada avea 3 saptamani de sarcina ceea ce noi nu am stiut iar ... (vezi toată discuția)