avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă în data de 21.05.2026 va împlini ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă în data de 21.05.2026 va împlini ...

Buna ziua am o întrebare dacă îi data de 21.05.2026 va împlini primul copil 2 ani și în data de 27.05.2026 ar trebui sa se nască al doilea copil ,mai pot intra in indemnizația de creștere copil la al doilea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:22, 1 Octombrie 2025
Da, se poate intra in CCC pentru al doilea copil ..
Ultima modificare: Miercuri, 1 Octombrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil AnaPrs08 AnaPrs08 Buna ziua ! Sunt la scoala Postlicela Feg, AMG , anul 2, si sunt însărcinată in 30 de sapt, ar trebui sa nasc pe 1-15 Septembrie .. am intrebat la ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc Soarele2019 Soarele2019 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sotul de afla in concediul de crestere copil din ianuarie iar copilul nostru va implinii 2 ani in iunie. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere al 2-lea copil Ralumaw Ralumaw Subiect: Indemnizatie crestere al 2-lea copil Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. In prezent, beneficiez de indemnizatie crestere copil (600 lei) ... (vezi toată discuția)