avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cazierul fiscal al unei persoane fizice pentru ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cazierul fiscal al unei persoane fizice pentru ong

Daca in cazierul fiscal al unei persoane fizice este inscris ca SRL-ul unde este administrator este inchis din punct de vedere fiscal, aceasta poate influenta infiintarea unei asociatii (ONG) de catre persoana fizica respectiva ?
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Oana Maria Pitiritean Coman , Avocat 09:38, 2 Octombrie 2025
În măsura în care vă referiți la cazul de inactivitate a unui SRL, faptă ce se înscrie în cazierul fiscal al persoanei fizice, până nu se obține un cazier fiscal fără mențiuni, persoana fizică în cauză nu poate fi membru fondator într-un ONG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana, mai multe ong-uri magdalenagrigore magdalenagrigore Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: O persoana detine un ONG care nu a avut activitate. Acum doreste sa-si deschida un alt ONG, dar pe cazier s-a ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal pt.infiintare asociatie Keyla Keyla Buna ziua. Eu si inca 5 pers.dorim infiintarea unui ONG. Suntem in faza de obtinere a cazierelor fiscale.Azi a venit unul dintre cei 5 cu actul,iar in el ... (vezi toată discuția)
P.jur. membru in asociatie ContSters56278 ContSters56278 daca vreau sa infiintez o asociatie cu 3 membri dintre care unul persoana juridica am nevoie tot asa de \"cazier fiscal si judiciar\"? sau certificat fiscal ... (vezi toată discuția)