avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un titlu de proprietate al bunicului decedat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un titlu de proprietate al bunicului decedat in care tata (decedat) ...

Buna ziua am un titlu de proprietate al bunicului decedat in care tata (decedat) este trecut ca moștenitor alături de cei 5 frați ai lui toți decedați. O parte din moștenitori (copii moștenitorilor bunicului) sunt de acord cu ieșirea din indiviziune ,o parte nu sunt de acord la notariat nu vor sa vina unii sunt plecați in strainătate nu sunt de găsit ce pot să fac să ies din indiviziune. Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Impartire cote mostenire dorel13 dorel13 am un titlu de proprietate pe numele bunicului(4 ha pamant), pe care sunt trecuti 3 copii ai bunicului. Eu sunt mostenitorul tatalui meu,unul dintre cei 3. ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate cu mai multi titulari leorot leorot Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema: Bunicul meu a avut 3 copii - tata si cei doi frati ai lui. Bunicul a deceat in 2002. Intre timp s-a castigat in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma decesului tatalui meu a ramas un titlu de ... crisapi crisapi Buna ziua! In urma decesului tatalui meu a ramas un titlu de proprietate, pentru un teren, pe care sunt trecuti 5 frati. Toti cei 5 proprietari din titlu sunt ... (vezi toată discuția)