avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... As dori sa stiu daca in abonamentele medicale care ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

As dori sa stiu daca in abonamentele medicale care intra in deductibilitate?

As dori sa stiu daca in abonamentele medicale care intra in deductibilitatea de 400 de euro pe an, intra si medicina muncii acordata salariatii si membri familiei daca se incadreaza in suma?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Asigurare voluntara medicala pentru membrii familiei salariatului. STOIAN GEORGETA STOIAN GEORGETA Asigurare voluntara medicala pentru membrii familiei salariatului. Va rog sa ma ajutati sa inteleg mai bine acest articol din codul fiscal Art.76 din Codul ... (vezi toată discuția)
Lucrez la o companie și se oferă un beneficiu printr-o clinica privata ionut_boss1989 ionut_boss1989 Buna ziua Lucrez la o companie și se oferă un beneficiu prin Signal Iduna (clinica privata sau un fel de asigurator medical) in valoare de 400 euro / ... (vezi toată discuția)
Beneficii pentru salariati. LIH LIH Buna ziua. Se poate acorda pachet de asigurare medicala pana la 400 de euro/an si pensie facultativa pana la 400 euro/an. Nu intra ambele la cei 400 euro/an ? (vezi toată discuția)