avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare sume FNUASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare sume FNUASS

Daca am doua contracte de munca la doua firme diferite, ambele societati pot solicita recuperarea sumelor din FNUASS, in situatia in care am concediu medical?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Concediu sarcina si lauzie larisat larisat Buna ziua, sunt insarcinata in 38 saptamani, si sunt angajata la doua societati. Din cate am inteles concediu pre si postnatal este platit de ambele firme. ... (vezi toată discuția)
Cum putem recupera sumele datorate de cnas pentru concedii medicale? anca_mih anca_mih Va rog sa ma sfatuiti ce demersuri ar trebui sa fac pentru a putea recupera de la CAS, din fondurile FNUASS, banii aferenti unor concedii medicale ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala, taxe obligatorii RASARIT DE SOARE RASARIT DE SOARE va rog ajutati-ma sa inteleg procedura de plata a unui concediu de risc maternal in ceea ce priveste o societate comerciala care are o angajata in aceasta ... (vezi toată discuția)