avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comisia de disciplina la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comisia de disciplina la locul de munca

Buna ziua!

Am primit o convocare la comisia de disciplina de la locul de munca, insa din cauza unor probleme de sanatate nu m-am putut prezenta la data stabilita. Am anuntat HR-ul, insa am uitat sa anunt si comisia de disciplina. Intre timp am revenit din concediu medical de cateva zile si observ ca inca n-au trimis convocarea cu noua data.

Se poate ca atunci cand ma prezint la birou (program hibrid) sa fiu chemat direct in fata comisiei sau este obligatorie transmiterea in prealabil a convocarii cu noua data?

Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2025
Durant, utilizator
Cel mai recent răspuns: Durant , utilizator 17:36, 2 Octombrie 2025
Este obligatorie transmiterea in prealabil a convocarii cu noua data.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2025
Durant, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocator cercetare disciplinara simovi27 simovi27 Buna ziua, Fiind in timpul serviciului am fost chemat la HR pentru a lua la cunostiinta despre convocatorul la comisia disciplinara pentru o presupusa fapta. ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru evitarea unei sanctiuni disciplinara. ContSters161126 ContSters161126 IIn data de 07.10.2010 s-a depus o nota de informare la unitate privind o abatere disciplinara grava infaptuita de un coleg. Cand i s-a imnmanat convocarea de ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata ! vă rugăm frumos să ne dați un sfat, cum ... oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Vă rugăm frumos să ne dați un sfat, cum am putea proceda în următorul caz. Un angajat urmează să fie cercetat disciplinar. În ... (vezi toată discuția)