avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sunt contestator la o executare silita, am primit ...
Discuție deschisă în Executare silită

Sunt contestator la o executare silita, am primit ...

Buna ziua. Sunt contestator la o executare silita, am primit citatie de la judecatorie, ca pana la termenul stabilit sa depun dovada achitarii taxei de timbru, este ok, am inteles. Intre timp am primit de le executor sa platesc o taxa cheltuieli fotocopiere dosar executional, am inteles si acest lucru. Intrebare: este obligatoriu sa platesc aceasta taxa de fotocopiere dosar executional , pana la termenul stabilit de catre instanta? Mentionez faptul ca, in citatie nu se precizeaza acest lucru. Va multumesc mult!
Pentru buna pregătire a dosarului, este în interesul dumneavoastră să achitați și această sumă, dar ea nu condiționează admisibilitatea contestației
Puteți sa achitați suma datorata executorului și ulterior primului termen..
Va multumesc mult!
Depinde mult de interes, ce sunteți în dosarul de executare, dacă există suspendare sau nu, dacă vi se rețin bunuri ori venituri, dacă vă grăbiți sau nu în dosar... în funcție de asta decideți.
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa fotocopie dosar Mia4 Mia4 Buna ziua! Intr un dosar pentru contestare executare silită am plătit taxa de timbru,mi se solicită si taxa fotocopie dosar de la executor . Pute ti sa ma ... (vezi toată discuția)
Plata contravaloare dosar executional Laura Stamate Laura Stamate Am formulat o contestatie la executare silita. Executorul judecatoresc a formulat o adresa catre instanta prin care solicita plata contravalorii xerocopierii ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru iuliana neata iuliana neata Buna ziua. In data de 26iunie a.c. am primit o citatie in urma careia sunt chemata in instanta ,in calitate de contestator(contestatie la executare) in proces ... (vezi toată discuția)