avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am vandut de curand prin act de vanzare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am vandut de curand prin act de vanzare cumparare un ...

Buna ziua, am vandutde curand prin act de anzare cumparareun autoturism .Comform procedurilor am solicitat la circa finaniara un certificat fiscal . Dupa scurt timp cumparatorul s-a rasgandit din motive personale . Am fost la circa financiara sa anulam certificatul dar din pacate el a fost deja emis . Cumparatorul a mers la notariat si a dat o declaratie prin care anuleaza contractul de vanzare-cumparare. Am inteles ca declaratia aceasta nu este suficienta pentru ca utoturismul sa revina la vechiul proprietar . O solutie ar fi fost ca cel care cumparat autoturismul sa faca un nou contract de vanzare cumparare catre vechiul proprietar insa cumparatorul refuza sa mai colaboreze cu noi. Nea dat declaratia notariala si ca daca vrem sa mai discutam sa il platim. In momentul de fata nu stiu ce trebuie acu mai departe. Daca ma puteti sfatui v-as fi recunoscatoare , Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:30, 3 Octombrie 2025
De ce ați acceptat răzgândirea cumpărătorului? Aveați banii în buzunar, actele erau în regulă. E corect, singura variantă de a reintra în posesie este revânzarea în sens invers. Ce să plătiți? Al doilea contract va costa la fel ca primul, aproape nimic. Cumpărătorul vrea să-i scădeți prețul, s-a mai întâmplat
Ultima modificare: Vineri, 3 Octombrie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea autoturism administratia financiara razvyyr razvyyr Buna ziua sunt Razvan din[ editat] am un autovehicul marca [ EDITAT de moderator-nu este necesara mentionarea tipului autoturismului, nu facem reclama in ... (vezi toată discuția)
Pierdut contract vanzare-cumparare auto booghie booghie Buna ziua, in anul 2012 am vandut un autoturism. Am incheind un contract de vanzare-cumpare si am radiat autoturismul de la circa financiara de care ... (vezi toată discuția)
Radieri auto ionmacovei ionmacovei buna seara,un sfat daca se poate,acum 9 ani am cumparat un un autoturism,o dacie din targ,dar nu am schimat actele pe numele meu,numai contractul de vanzare ... (vezi toată discuția)