avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara eu cu sora mea locuiam si munceam in italia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara eu cu sora mea locuiam si munceam in italia acum o ...

buna seara eu cu sora mea locuiam si munceam in italia acum o luna sora mea a venit in Romania acasa si in urma unor interventi a decedat in italia are vbani in cont si masina ce trebuie sa fac sa pot scoate bani si trece masina pe numele meu

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am poprire pe cont (datata 2016) pentru care, pana ... RalucaP. RalucaP. Buna ziua! Am poprire pe cont (datata 2016) pentru care, pana acum 1 an, plata o facea contabila de la fostul loc de munca. De 1 an de zile nu lucrez, motiv ... (vezi toată discuția)
Juridic - succesiune raduelenadorina raduelenadorina Buna seara Mi-a murit mama si avea depus la cec o suma modica cu clauza de scoatere pe numele sorei mele,ne am prezentat la ag cec cu actul de deces ... (vezi toată discuția)
Furt prin internet Cristina Daniela Cristina Daniela Am vazut pe un site o masina care imi placea second hand am intrat in contact cu vanzatorul prin telefon si email si dupa cateva discutii am stabilit ... (vezi toată discuția)