avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Direcția Locală de taxe și impozite poate pune ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Direcția Locală de taxe și impozite poate pune proprie pe cont?

Direcția Locală de taxe și impozite poate pune proprie pe cont ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Octombrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:59, 4 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Direcția Locală de Impozite și Taxe va poate dispune poprire pe cont, deoarece este un organ de executare bugetară și poate solicita băncii să va rețină și să achite sumele datorate de dvs. , conform legislatiei in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire banca si angajator aurelian_pena aurelian_pena buna ziua. situatia este urmatoarea. am la Piraeus bank un credit neachitat, cu ordin judecatoresc de poprire. luna trecuta mi-a venit de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Directia taxe locale - notificare cu privire la ridicare popririlor galibardi galibardi Buna ziua, As dori sa stiu daca si in ce conditii Directia Locala de Taxe si Impozite este obligata, ca in urma platii facute de catre debitor pentru ... (vezi toată discuția)
Poprire -blocare conturi mirella_1903 mirella_1903 Sunt societate cu capital integral de stat si sunt in administrare speciala si supraveghere financiara conform unui ordin emis de minister din anul 2003....In ... (vezi toată discuția)