avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Doi preșcolari sunt ținuți in curtea școlii până ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Doi preșcolari sunt ținuți in curtea școlii până ...

Bună ziua! Doi preșcolari sunt ținuți in curtea școlii până la ora 13 pentru că primarul nu vrea să fie duși acasă când termină programul . Copiii au 4ani si doua luni respectiv 5 ani si 10 luni , dimineața ajung cu microbuzul la orele 7:40 , locuiesc la 1km distanță de scoala iar părinții mai au un bebeluș acasă și 4 copii la școală , nu pot să vină să îi aducă și să îi ia . Ultima săptămână nu i-a mai trimis pentru ca au ajuns acasă foarte obosiți și cu durere de burtica. Primarul a spus să nu mai meargă microbuzul cu doi copii , dar atunci când ies și școlarii depășesc nr de locuri și merg înghesuiți . Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: azida , utilizator 17:51, 4 Octombrie 2025
In final, este vorba tot de bugetul alocat pentru microbuz. Chiar daca suntem in austeritate, primaria si parintii trebuie sa gaseasca o solutie pentru micuti. Asistentul social din cadrul primariei trebuie sa se implice.
Nu ar trebui sa existe “ parintii nu pot sa vina si sa ii aduca si sa ii ia “ , trebuie sa se descurce … Copiii sunt responsabilitatea lor , de vreme ce au ales sa-i aduca pe lume , nu a altcuiva , nici macar a Primarului …
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Octombrie 2025
CHKa, utilizator
Nu a-ți înțeles, primarul nu vrea să fie duși . Părinții se ocupă foarte bine de copii , aici este vorba de discriminare , la ora două microbuzul duce un copil iar la 12 face economie.

CHKa a scris:

Nu ar trebui sa existe “ parintii nu pot sa vina si sa ii aduca si sa ii ia “ , trebuie sa se descurce … Copiii sunt responsabilitatea lor , de vreme ce au ales sa-i aduca pe lume , nu a altcuiva , nici macar a Primarului …

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala si sanepidul: pot fi obligati elevii sa manance - si sa plateasca - la cantina scolii? JustMe1977 JustMe1977 Buna! Am o mare nelamurire, daca imipoate raspunde cineva multumesc anticipat! Scoala la care invata fiul meu e \"Step by step\", cu posibilitatea de servire a ... (vezi toată discuția)
Supravegherea minorilor în învățământul primar sab-ina sab-ina Bună seara! Vă supun atenției următoarea situație. În învățământul primar, art. 162, alin. (7) din Regulamentul de organizare și funcționare ... (vezi toată discuția)
Atacare decizie consiliul de administratie al unei scoli baikomarilena baikomarilena Eu si colega mea am fost puse in fata unei hotarari a consiliului de administratie al scolii care prevede ca de la 1 septembrie 2011 se reduce un post de ... (vezi toată discuția)