avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De curând am aflat ca sunt însărcinată, am poprire ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De curând am aflat ca sunt însărcinată, am poprire ...

Bună ziua!
De curând am aflat ca sunt însărcinată, am poprire pe salariu. Cum se va calcula indemnizația de crestere? Din salariu de pe fluturaș sau din salariul primit dupa oprirea cotei părți pt poprire?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:47, 5 Octombrie 2025
Salariul dvs. este cel dinainte de a se face poprirea , deci acela va sta la baza calculului indemnizatiei . Din pacate , si pe indemnizatie se poate pune poprire , aceasta va merge inainte .
Mulțumesc mult! Zi frumoasă

Ultima modificare: Duminică, 5 Octombrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Din salariul net se va calcula indemnizatia , fara a se lua in considerare poprirrea dvs care va continua si dupa primirea indemnizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe indemnizatia de crestere copil? franciscoctavian franciscoctavian Buna ziua,as dori sa aflu ca viitor tatic daca as ramane in postnatal ptr crestere copil ,executorul judecatoresc ar putea pune poprire pe indemnizatie,ptr ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita in timpul concediului de crestere copil elenutza_12 elenutza_12 am fost instiintata printr-o scrisoare ca mi s-a reziliat contractul de credit de nevoi personale si voi fi executata silit. Contractul l-am incheiat anterior ... (vezi toată discuția)
La calcularea indemnizatiei pentru ccc se tine cont de toate veniturile supuse impozitului? ilinca35 ilinca35 Buna ziua , Sunt insarcinata si am intrat in concediu de maternitate. Sunt angajata la o societate cu CIM dar in acelasi timp am si un PFA(Cabinet Medical ... (vezi toată discuția)