avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita in timpul concediului de crestere ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita in timpul concediului de crestere copil

am fost instiintata printr-o scrisoare ca mi s-a reziliat contractul de credit de nevoi personale si voi fi executata silit. Contractul l-am incheiat anterior casatoriei, iar acum sunt in concediu crestere copil pana la jumatatea anului viitor. Intrebarea mea este: in afara de oprire pe indemnizatie ce masuri se mai pot lua? casa este pe numele sotului (dinainte de casatorie) iar eu nu am nici un bun mobil/ imobil pe numele meu. Sotul poate prelua creditul pe numele lui sau codebitor?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:12, 31 Octombrie 2013
Ce interes sa aiba sotul sa il preia ?
Nu va poate pune poprire pe indemnizatie. Cand veti lua salariu, va pun poprire pe 1/3 din net, altceva nu au ce sa va faca.
Desigur ca puteti sa va intelegeti pt o plata lunara daca aveti sa platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite in caz de divort orzi orzi buna,am o intrebare sunt in proces de divort,sotul meu este titularul a mai multor credite unde este titular iar eu din pacate codebitor ,cum se impart ratele ... (vezi toată discuția)
E posibil? C.Geta C.Geta buna seara.in cazul in care am restante la credite,nu am nimic pe numele meu,am indemnizatie de crestere a copilului ce probleme pot avea?nu am platit de un an ... (vezi toată discuția)
Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)