avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cum pot vedea daca am datorii neachitate fata de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cum pot vedea daca am datorii neachitate fata de baroul Bucuresti? ...

Cum pot vedea daca am datorii neachitate fata de baroul Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 13:30, 5 Octombrie 2025
Trebuie sa va faceti cont de avocat si le veti vedea evidentiate cu rosu pe cele scadente
pe siteul Baroului Bucuresti, scuze, am uitat sa precizez

MYRA CIMPEAN a scris:

Trebuie sa va faceti cont de avocat si le veti vedea evidentiate cu rosu pe cele scadente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreun birou de avocatura in zona semanatoarea? sim74 sim74 Eu am serviciul in zona Semanatoarea si as vrea sa stiu daca exista vreun birou de avocatura in zona? Am nevoie pentru un litigiu cu dezvoltatorul complexului ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara catalina1970 catalina1970 buna seara!as dori sa va intreb ceva.In urma divortului am primit tutela fetitei mele si s-a stabilit o pensie alimentara de 10lei(in 1996).de-a lungul ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti de articol? Iulian81 Iulian81 Ce parere aveti despre: http://opinii.juridice.ro/87866/avocat-versus-jurisconsult.html Combate bine stimabililor...!:) Asa ca aveti grija ce faceti cu ... (vezi toată discuția)