avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE/ MANDATAR
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE/ MANDATAR

Buna ziua,
Eu traiesc in Canada. Primesc lunar pensia care mi se depune in contul personal la Unicredit Bank in Bucuresti. Eu trimet de doua ori pe an (in martie si septembrie) Certificatul de nastere.
Intrebare: AM NEVOIE DE MANDATAR? si daca DA, pentru ce?

Cicileta
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:03, 6 Octombrie 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se va intampla daca......? Tarzan2012 Tarzan2012 Azi dimineata uitandu-ma la stiri,am vazut cum procurorii DNA doresc sa-l bage la inchisoare pe fostul premier Adrian Nastase. Nu doresc sa dezbatem aici ... (vezi toată discuția)
Cetatenia canadiana pentru nou nascut in canada din parinti romani iulimunteanu iulimunteanu buna ziua! va rog sa mi spuneti daca este obligatoriu ca parintii unui copil nascut in canada sa fie rezidenti (sau macar unul dintte ei ) pentru ca acesta sa ... (vezi toată discuția)
Dosar pt.inndemnizatie cresterea copilului Georgeana Georgeana Buna ziua,as dori sa stiu ce acte trebuie la dosarul ce-l voi depune in privinta primirii indemnizatiei pentru cresterea copilului timp de 2 ani. Provin din ... (vezi toată discuția)