avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cu dovedesc ca mi s-a platit impozitul pe salariu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cu dovedesc ca mi s-a platit impozitul pe salariu pentru Luna August ...

Cu dovedesc ca mi sa platit impozitul pe salariu petru Luna August 2025, si sunt asigurata medical? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:34, 6 Octombrie 2025
cu o adeverinta de la firma
Plata impozitului nu dovedeste ca sunteti asigurat medical.

Calitatea de asigurat o puteti evrifica aici:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiu- sistemul de sanatate relu17 relu17 Buna ziua, pentru a lua reteta lunara de la medicul de familie este nevoie sa merg la finante pentru a dovedi ca nu am alte venituri doar pensia? sau se ... (vezi toată discuția)
Obligatie plata asigurari medicale din urma vivi23ro vivi23ro Sotul meu a fost la med de fam pt consult si i s a spus ca nu poate sa primeasca reteta compensata, ba mai mult ca treb sa mearga la Casa de asigurari de ... (vezi toată discuția)
Neplata contributii la cass de catre angajator danutzamo danutzamo Buna ziua, angajatorul la care lucrez nu este cu platile la zi a contributiilor la sanatate. In aceste conditii ma trimite pe mine la casmb sa ridic o ... (vezi toată discuția)