avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am primit decizia de pensionare la limita de varsta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am primit decizia de pensionare la limita de varsta ...

Bună ziua. Am primit decizia de pensionare la limita de varstra fiind anunțat telefonic sa merg s o ridic de la Casa de pensii. Eu sunt acum in concediu de odihna si as vrea sa știu cât timp pot amana ridicarea deciziei de la ghișeu ??
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:21, 6 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu există nicio limită pentru ridicarea deciziei de la casa locală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În condițiile in care in cazul de pensionare la limita ... GPopax GPopax Bună ziua In condițiile in care in cazul de pensionare la limita de vârstă decizia vine in timp ce tu efectuezi concediul de odihna cuvenit care este ... (vezi toată discuția)
Pensie minima garantata nedeleax nedeleax Buna ziua. Tatal meu are o pensie de invaliditate gr.II ( schizofrenie) - decizie pensionare cu suma de 65 ron. Data intrarii in drepturi cf. deciziei de ... (vezi toată discuția)
Cerere de pensionare la limitata de varsta fara nici un raspuns dupa 7 luni de la depunere aurelh aurelh Buna ziua! La sfarsitul anului 2013 am depus o cerere de pensionare anticipata. Dupa doua luni, reangajandu-ma am solicitat suspendarea pensiei ... (vezi toată discuția)