avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate face succesiunea la minori daca tatăl nu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate face succesiunea la minori daca tatăl nu a fost declarat ...

Se poate face succesiunea la minori daca tatăl nu a fost declarat nedemn , procesul durând mai mult de 2 ani și Anca nefinalizat
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 12:39, 6 Octombrie 2025
Nu, nu se poate face succesiunea doar pentru minori cât timp tatăl nu a fost declarat nedemn definitiv. Se poate face doar după pronunțarea instanței, altfel actul de partaj/succesiune ar fi lovit de nulitate relativă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omitere fiu din succesiune ContSters155608 ContSters155608 In anul 1949 s-a facut un proces verbal in urma decesului bunicului meu, tatal meu nefigurand in nici un fel in act (in anul acela avea 21 de ani si era ... (vezi toată discuția)
O problema... marmota2010 marmota2010 Buna ziua! As avea o nelamurire, mama mea e disparuta de un an de zile, nimeni nestiind nimic de ea, as vrea sa stiu daca bunurile dobandite in timpul ... (vezi toată discuția)
Succesiunea unei persoane decedate care are o soră şi părinţii ... Geo1944 Geo1944 Succesiunea unei persoane decedate care are o soră şi părinţii divorţaţi Un tânăr de 37 de ani a decedat subit, în urma unor complicaţii covid. ... (vezi toată discuția)