avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
LIVE, ACUM (500 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Angajat cu norma intreaga si PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Angajat cu norma intreaga si PFA

Buna ziua, daca sunt angajat cu norma intreaga si am si pfa cu venituri sub 24300 ron/an, mai datorez si CASS sau doar 10% impozit ?
Ultima modificare: Luni, 6 Octombrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pe lângă salariu mai am venituri din dobânzi și titluri de stat micutul1978 micutul1978 O persoana fizica este salariata, cu contract de munca cu normă întreagă. In afara de veniturile din salariu, am obtinut (incasat) in anul 2023 din PFA suma ... (vezi toată discuția)
Cass pentru pfa cu norma fixa valscu valscu Buna ziua, Sunt nevoit de firma la care lucrez sa-mi fac PFA, ramanand si angajat cu norma intreaga. Am ales pentru PFA varianta cu norma fixa (sa zicem ca ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma venit fixa (neplatitor de tva) mirany mirany Buna ziua, de curand mi-am facut pfa si am o nelamurire. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa platesc CAS si CASS ca pfa si cat la % in conditiile in care ... (vezi toată discuția)