La o carte funciare sant doi persoana,..una dededate. La dezbateri succesiune dupa decedatul ..a ,ramas in viata dupa soti... sotia si doi copii, o singura lucru ramase la copletarea succesiune este terenul agricol extravilan partea lor dupa CF este 50 % se pot rezolva ..pot renunta ca cadou pentru celelalte persoana din CF ramase in viata .Deci pot sa spune direct la timpul dezbateri succesiune ca da in cadou partea lor de 50% pentru care se dezbate succesiunea Ca astea vrea dar nu situ metoda cum trebuie procedat...In cazul daca nu se pot asa care este alt tip de rezolvare ??? .Multumesc foarte frumos daca primesc un raspuns
daca ati acceptat mostenirea initiala, nu puteti sa faceti acest "cadou" decat dupa impartirea terenului; abia apoi veti putea dona catre cine doriti dvs partea ce vi se cuvine.
daca ati facut initial declaratie de renuntare la mostenire, acum nu mai trebuie sa faceti nimic.
daca ati acceptat mostenirea initiala, nu puteti sa faceti acest "cadou" decat dupa impartirea terenului; abia apoi veti putea dona catre cine doriti dvs partea ce vi se cuvine.
daca ati facut initial declaratie de renuntare la mostenire, acum nu mai trebuie sa faceti nimic.
Mostenire cu forta?
cineva_eu
buna seara!
acum o luna tatal meu a murit,mama traieste,suntem 5 frati.ce as putea face daca eu nu doresc nici un fel de mostenire nici de pe tata,nici de pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune
ela2008
Buna ziua!
Tatal meu a decedat in decembrie 2015. Suntem doi copii, eu si fratele meu si mama.Luna trecuta fratele meu a mers si a depus actele pentru ... (vezi toată discuția)