avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce înseamnă Comunicare de Dezînvestire penala ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce înseamnă Comunicare de Dezînvestire penala într-un proces ...

Ce înseamnă Comunicare de Dezînvestire penala într-un proces penal art 233

Alte discuții în legătură

Dezinvestire. cerere respinsa Mihai47 Mihai47 Ora estimata: 12:00 Complet: C 5 penal drepturi şi libertăţi Tip solutie: respinge cererea Solutia pe scurt: În baza art. 488 ind. 6 Cpp, respinge ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna scoate cauza de pe rol fara solutie pentru ca "dezinvesteste judecatorul de camera preliminara"!? eusaisapte eusaisapte ce inseamna scoate cauza de pe rol fara solutie!? Am un dosar de plangerea impotriva actelor procurorului unde instanta s-a dezinvestit fara a solutiona ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sotul meu este urmarit penal pentru vatamare corporala. ... Rar21 Rar21 buna seara! sotul meu este urmarit penal pentru vatamare corporala. Astazi a primit urmatoarea solutie: Incheiere finala dezinvestire. Ce inseamna mai exact? ... (vezi toată discuția)