avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Înlocuire martor proces civil, în cazul în care ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Înlocuire martor proces civil, în cazul în care ...

Bună ziua.
Înlocuire martor proces civil, în cazul în care martorul nu se poate prezenta din cauza plecării în străinătate la muncă, trebuie făcută dovada în acest sens?! Că este plecat la muncă ?! Nu pot cere omului contract de muncă să dovedesc că a plecat, nu mi l-ar da.
Cum pot înlocui acest martor?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:21, 6 Octombrie 2025
Puteți sa I cereți un bilet de avion dacă a plecat sau pleacă la o data în apropierea termenului de judecata,un contract de munca în care poate sa blureze sumele,sau alte info confidențiale, un permis de ședere în tara respectiva,contract chirie etc.Daca este singurul martor care v a fost încuviințat riscați sa pierdeti posibilitatea administrării probei testimoniale in cazul în care nu dovediți cumvabimposibitatea de prezentare.
Nu are nici o obligație față de mine,nu mi le dă.
Ce fac atunci,pierd proba cu martori??

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Puteți sa I cereți un bilet de avion dacă a plecat sau pleacă la o data în apropierea termenului de judecata,un contract de munca în care poate sa blureze sumele,sau alte info confidențiale, un permis de ședere în tara respectiva,contract chirie etc.Daca este singurul martor care v a fost încuviințat riscați sa pierdeti posibilitatea administrării probei testimoniale in cazul în care nu dovediți cumvabimposibitatea de prezentare.

Probabil...În general ee aleg ca martori persoane de încredere,la care se poate apela etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare martor in strainatate andreiionel andreiionel Martorul meu m-a anuntat ca pleaca in strainatate pe 15 august. il pot inlocui in procesul meu de legaturi cu minorul? cum procedez? am doar un ... (vezi toată discuția)
Proces divort clau11 clau11 buna,as vrea sa stiu daca pot sa schimb martorul pe motiv ca va fi plecat din tara la data la care este citat.cum pot proceda?multumesc (vezi toată discuția)
Judecata,martor paulHD paulHD buna,anu trecut sa petrecut un furt si eu am fost chemat la politie in calitate de martor,astazi 30 martie 2011 am aflat ca peste 2 saptamani este judecata si ... (vezi toată discuția)