avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Subiect: Consultanță juridică privind nerespectarea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Subiect: Consultanță juridică privind nerespectarea termenului ...

Subiect: Consultanță juridică privind nerespectarea termenului de livrare de către Digi

Bună ziua,

Am următoarea problemă și aș dori să aflu dacă pot să acționez în instanță:

Am efectuat portarea a trei abonamente de la un alt operator de telefonie mobilă către Digi, fiecare abonament având inclus și câte un telefon. Portarea a fost solicitată pe data de 18 septembrie și finalizată pe 29 septembrie. Până la data de 7 octombrie, telefoanele nu mi-au fost livrate.

Am depus mai multe sesizări către Digi, solicitând informații despre comanda mea, însă nu am primit un răspuns satisfăcător. De asemenea, am depus astăzi sesizare și către ANPC.

Întrebarea mea este: Pot să dau în judecată Digi pentru nerespectarea termenului de livrare și, dacă da, care ar fi pașii legali și șansele mele de reușită?

Vă mulțumesc pentru clarificări.

Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 09:54, 7 Octombrie 2025
Durata mare a procesului, costuri mari. Sunati la departamentul de contracte si cereti rezilierea pt neseriozitatea lor...sa vedeti cum rezolva imediat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract digi rds rcs Costicaoprea Costicaoprea Buna ziua. In data de 18.02.2018 am achizitionat 2 telefoane digi Mobil optim nelimitat pentru 24 de luni. Ieri, telefoanele nu mai puteau fi folosite, am ... (vezi toată discuția)
Digi mobil Ralukadoll Ralukadoll Buna seara am și eu o problema cu cei de la digi mobil și as dori sa știu dacă exista o soluție sau trebuie sa stam și sa înghițim astfel de lucruri ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu societate telefonie mobila Ionescu Fane Ionescu Fane Buna ziua! Acum aprox doua luni , am incheiat doua contracte de telefonie mobila , cu portare din alta retea. Promisiunea era ca minutele nationale se vor ... (vezi toată discuția)