Subiect: Consultanță juridică privind nerespectarea termenului de livrare de către Digi
Bună ziua,
Am următoarea problemă și aș dori să aflu dacă pot să acționez în instanță:
Am efectuat portarea a trei abonamente de la un alt operator de telefonie mobilă către Digi, fiecare abonament având inclus și câte un telefon. Portarea a fost solicitată pe data de 18 septembrie și finalizată pe 29 septembrie. Până la data de 7 octombrie, telefoanele nu mi-au fost livrate.
Am depus mai multe sesizări către Digi, solicitând informații despre comanda mea, însă nu am primit un răspuns satisfăcător. De asemenea, am depus astăzi sesizare și către ANPC.
Întrebarea mea este: Pot să dau în judecată Digi pentru nerespectarea termenului de livrare și, dacă da, care ar fi pașii legali și șansele mele de reușită?
Durata mare a procesului, costuri mari. Sunati la departamentul de contracte si cereti rezilierea pt neseriozitatea lor...sa vedeti cum rezolva imediat
Digi mobil
Ralukadoll
Buna seara am și eu o problema cu cei de la digi mobil și as dori sa știu dacă exista o soluție sau trebuie sa stam și sa înghițim astfel de lucruri ... (vezi toată discuția)