avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă în caz de divort se descoperă ca am un cont de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă în caz de divort se descoperă ca am un cont de onlyfans, ...

Dacă în caz de divort se descoperă ca am un cont de onlyfans, nu fac bani mulți pe el otr ca nu ma afișez, întrebarea mea este dacă exista riscul sa mi pierd băiatul la divort?
Cel mai recent răspuns: herminast , utilizator 19:38, 7 Octombrie 2025
Nu avem de unde sa stim ce va decide instanta in functie de probele care vor fi depuse la dosar.
Discuția este mai ampla ar fi.bine sa apelați la o consultație pt a va lamuri.In funcție de întreaga dvs poveste/situație, vârstă minorului,locul unde va desfășurați activitatea artistica ,poziția procesuală a soțului modul cum e formulata acțiunea tc.Ocupația poate sa conteze pt culpa la divorț,,va fi folosita probabil împotriva dvs etc..
Cel mai bine ar fi să puneți întrebări aici cu sinceritate. Doar așa puteți primi sfaturi corecte și utile dvs. Nimeni nu vă judecă, vă asumați consecințele la tot ce faceți. Dar să acuzați pe cineva de fals nu vă ajută. Și consumă timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a ieșit hotărârea de divort, iar sotul a făcut ... Alledua Alledua Bună ziua, mi a ieșit hotărârea de divort iar sotu a făcut apel,în dosar au depus un extras de cont bancar pe numele meu ,în acel extras apare ca am ... (vezi toată discuția)
Ducerea copiilor de catre mama lor la avocata ei si interogarea lor de catre mediatorul care lucreaza in birou cu avocata ei marius_cretoiu marius_cretoiu In 11.11.2014 am intentat prces de divort sotiei. Sambata, 18.04.2015, ora 08:30 AM vecinul nostru suna la usa noastra si incepe sa se rasteasca la mine ca nu ... (vezi toată discuția)