avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, recunosc eu nu am o problema juridica, as ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, recunosc eu nu am o problema juridica, as vrea sa ...

Buna ziua, recunosc eu nu am o problema juridica, as vrea sa stiu daca exista cineva care sa poata face o simulare cuantum pensie, fara sa fie trecuta prin sistem, contra cost fireste, as vrea sa stiu cam cat as avea pensie, raportat la salariu, ca parca m-as retrage dar ca fiecare nu te lasa datoriile. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Achizitie bunuri Gandescdeciexist Gandescdeciexist Buna ziua, As dorii sa achizitionez un apartament pe numele prietenei mele, deoarece eu am niste datorii, exista posibilitatea sa facem un document din care ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor in cazul in care parinti nu au avut acte! urg dalila.alin dalila.alin Buna ziua! As dori sa stiu la cine sa apelez si ce anume trebuie sa fac pentru a avea o incredintare de minor (hotarare judecatoreasca). Problema in cazul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca .... danielhustiu danielhustiu Buna seara. Prietena mea are 2 carduri de credit si de cateva luni are numai probleme cu banca. Problema suna cam asa: Acum cateva luni prietena mea a ... (vezi toată discuția)