avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie Bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie Bunuri

Buna ziua,
As dorii sa achizitionez un apartament pe numele prietenei mele, deoarece eu am niste datorii, exista posibilitatea sa facem un document din care sa reiasa ca am si eu drepturi la acel apartament sau pot sa ii dau ei cumva banii si sa am ceva la mana ca i am imprumutat...ca maine poimaine sa nu ma trezesc in fundul gol?

Cu respect,

Va multumesc frumos
Cam asta e riscul si daca faceti acte simulate, odata din partea prietenei, a doua oara din partea creditorului care poate gasi simularea. Nu stiu cine este creditorul insa.
Eu am cea mai mare parte de bani! Dar as vrea sa fie pe numele ei deoarece în trecut am făcut o prostie girand pe cineva. El nu a mai plătit și trebuia sa plătesc eu! Normal, am refuzat și tot mă ascund!
Acum vroiam sa știu dacă pot face ceva pentru a putea sa știu ca am și eu drepturi în acel apartament! Și daca pot, ce anume mă sfătuiți?

Va mulțumesc
Nu va putem sfatui sa va ascundeti cat mai bine banii, pentru ca este ilegal.
Inteleg situatia, insa poate ar trebui sa vorbiti cu giratul sa identificati cum puteti rezolva problema.
Oricum, ascunsul banilor prezinta riscul de a fi gasiti (bani, imobile, bunuri mobile etc.), prezinta si riscul desfiintarii contractului si are un cost foarte mare.
Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2017
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitarea unui credit in caz de deces kervoort kervoort Buna ziua ! Am apelat la acest site deoarece am o nelamurire si sper ca poate ma puteti ajuta. Tatal meu a decedat, ia r acesta avea un credit la CEC . Cand a ... (vezi toată discuția)
Solutie impartirea drepturilor si obligatiilor pentru un credit radu1984 radu1984 Buna ziua! Eu, X, am contractat un credit in 2008 fiind codebitor intr-un credit ipotecar in care imprumutatul este Y. Am achizitionat un imobil impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Banca mai poate executa silit? mihrac mihrac Buna seara.Prietenul meu a imprumutat e la banca suma de 8000 E prin 2008 a platit decat cateva rate pana in 2009.Nu stiu daca a girat cu casa,el zice ca nu ... (vezi toată discuția)