avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decont cheltuieli
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decont cheltuieli

Buna ziua! Sunt proprietarul unui apartament situat la ultimul etaj al unui imobil cu 10 apartamente. Anul trecut a fost necesara o reparatie a acoperisului, costul acesteia fiind suportat din fondul comun de reparatie (fond rulment asociatie de proprietari). Cand am solicitat suportul financiar pentru reparatia de la interior, cauzata de infiltratiile datorate acoperisului, mi s-a raspuns ca aceste costuri trebuie suportate doar de catre mine si pentru ca interiorul nu este bun comun. Va rog ajutati-ma cu o clarificare in acest sens, daca aceste cheltuieli trebuie suportate doar de mine sau costurile trebuie sustinute de catre toti proprietarii imobilului. Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 7 Octombrie 2025
alina.bratila, utilizator
Cel mai recent răspuns: alina.bratila , utilizator 20:53, 8 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Proprietarii participa la costurile de reparatii doar pentru partile in proprietate comuna. In cazul dvs., parte in proprietate comuna este doar acoperisul.
Distrugerea bailor in care a plouat pentru ca acoperisul nu a fost la timp reparat, mi se pare nedrept sa suport doar eu costul reparatiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt proprietarul unui apartament situat la etj.4. ... Adrian_78 Adrian_78 Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament situat la etj.4. De ceva timp au inceput sa apara infiltratii de la acoperis. Am adus la cunostiinta aceasta ... (vezi toată discuția)
Probleme cu acoperisul de bloc bitec_83 bitec_83 Locuiesc la etajul 4 ultimul, al unui bloc si am mari probleme cu hidroizolatia acoperisului. Apa s-a infiltrat pana la vecinul de mai jos, care spune ... (vezi toată discuția)
Raspundere si reparatie fisura tavan slr1965 slr1965 In 1993, am achizitionat prin contract de vanzare cumparare incheiat cu SC Rom Vial SA, un apartament situat la etajul 4 (ultim) al unui imobil in Buftea. In ... (vezi toată discuția)