avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decont cheltuieli
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decont cheltuieli

Buna ziua! Sunt proprietarul unui apartament situat la ultimul etaj al unui imobil cu 10 apartamente. Anul trecut a fost necesara o reparatie a acoperisului, costul acesteia fiind suportat din fondul comun de reparatie (fond rulment asociatie de proprietari). Cand am solicitat suportul financiar pentru reparatia de la interior, cauzata de infiltratiile datorate acoperisului, mi s-a raspuns ca aceste costuri trebuie suportate doar de catre mine si pentru ca interiorul nu este bun comun. Va rog ajutati-ma cu o clarificare in acest sens, daca aceste cheltuieli trebuie suportate doar de mine sau costurile trebuie sustinute de catre toti proprietarii imobilului. Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 7 Octombrie 2025
alina.bratila, utilizator

Alte discuții în legătură

Reabilitarea termica a acoperisului catalinmos catalinmos Buna ziua, Locuiesc in Brasov, intr-un bloc cu 4 etaje si 2 scari, un total de 35 de apartamente si din nefericire, locuiesc la etajul 4. S-a inceput ... (vezi toată discuția)
Ce pot face, în asemenea situație ? Tory79 Tory79 Bună ziua! Recent am achiziționat (octombrie 2018) un apartament la etajul 4 din 4 . Din cele 4 apartamente, numai 3 au acoperiș, inclusiv al meu. ... (vezi toată discuția)
Reparatii dana_sky dana_sky Buna ziua. va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema: in apartamentul meu s-au produs infiltratii de apa, ce au drept sursa instalatia de ape pluviale de ... (vezi toată discuția)