avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Imi poate trimite cineva din nou acel link prin care ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Imi poate trimite cineva din nou acel link prin care sa-mi pot ...

Imi poate trimite cineva din nou acel Linq prin care sa mi pot completa formularul si totodată recăpăta contul de Fb?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:23, 8 Octombrie 2025
Vedeti daca va este de ajutor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook pentru ... ionix2727 ionix2727 Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook personal si business pentru asociere cu un cont de instagram ce nu imi apartine ( al unui hacker) ... (vezi toată discuția)
Date lipsĂ vechime În baza electronicĂ gnstanescu gnstanescu Bună ziua și la mulți ani pe 2022! Am o problemă: deși mi-am făcut cont de autentificare pe site-ul CNPP.RO, în contul meu nu apare înregistrat nimic ... (vezi toată discuția)
Cont personal si business de facebook blocat ionix2727 ionix2727 Buna ziua, ma confrunt cu o problema, mai exact blocarea contului personal de facebook si a contului de facebook business datorita unei asocieri cu un cont de ... (vezi toată discuția)