avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt obiectul unei plângeri depuse la un post comunal ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt obiectul unei plângeri depuse la un post comunal de poliție, ...

Sunt obiectul unei plângeri depuse la un post comunal de poliție, de către fosta soție, aflat la 200 km de domiciliul meu (București) . Am sunat șeful de post să merg să dau lămuriri, probe, acesta mi.a spus că au program până la ora 15, eu m.am dus cu mașina ajungând la 14,30 dar am găsit închis la post. A doua zi am sunat șeful de post care mi.a spus să iau legătura cu colega sa că ea se ocupă de dosar. Am sunat pe fix la postul de politie dar nu mi s.a răspuns. Ce pot face eu, că n.as vrea să mă mai deplasez atâta drum și să găsesc închis la post. Care e procedura legală în astfel de situație, la ce să mă aștept ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: M.S.V. , utilizator 08:40, 8 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti politiei care v-a citat, sesizare scrisa , trimisa cu continut declarat si confirmare de primire prin posta, in care explicati situatia. Puteti fi audiat si la politie in orasul dvs prin comisie rogatorie
Ultima modificare: Marți, 7 Octombrie 2025
MYRA CIMPEAN , Avocat
Încă nu m.a citat poliția din comună, am aflat de plângere de la fosta soție și am sunat șeful de post care mi.a confirmat că am dosar de care se ocupă o colegă a dânsului. Ce.mi recomandați, să aștept să fiu citat și apoi să trimit sesizarea in care să cer și să fiu audiat la poliție prin comisie rotatorie? Vă mulțumesc!

MYRA CIMPEAN a scris:

Depuneti politiei care v-a citat, sesizare scrisa , trimisa cu continut declarat si confirmare de primire prin posta, in care explicati situatia. Puteti fi audiat si la politie in orasul dvs prin comisie rogatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce o sa mi se intample daca cineva a facut o plangere penala asupra mea pentru ca l.am lovit? Popescu Vlad Popescu Vlad Sunt minor am 14 ani si un coleg care are handicap in acte a spus intr.o zi profesorului ca nu am venit la scoala pentru ca m.am dus sa ma sinucid pentru ca ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)
Am primit o citatie de la politie alesya7 alesya7 Am primit o citatie de la politie intr un caz intamplat anul trecut .Momentan nu sunt in tara si am aflat prea tarziu de citatie (chemat in calitate de martor) ... (vezi toată discuția)