avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Exista o platformă online sau un site de unde pot ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Exista o platformă online sau un site de unde pot ...

Buna ziua!
Exista o platformă online sau un site de unde pot achiziționa vinieta pentru Ungaria,dar sa pot plati prin ordin de plata?

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor! vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii ... Alexandru CA Alexandru CA Buna ziua tuturor! Vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii e-vignietei din Ungaria. Zilele trecute, am primit o notificare de plata de la UAI ... (vezi toată discuția)
Vinietă pentru ungaria nerecunoscuta de aparat c.nicola c.nicola Am procurat o vinietă pentru Ungaria de la o benzinărie din Romania in luna decembrie 2017 .In februarie 2017 am primit o amendă de 85 de euro pe motiv că ... (vezi toată discuția)
Vreau să plătesc amenda primita Dorina J Dorina J Am primit înștiințare de amendă că am circulat pe teritoriul Ungariei cu vignetă necorespunzătoare tipului de autovehicul. am achiziționat vigneta in ... (vezi toată discuția)