avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca pe o sentinta civila este trecut pe ultima fila ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca pe o sentinta civila este trecut pe ultima fila ...

Buna ziua!

Daca pe o sentinta civila este trecut pe ultima fila ,, irevocabila prin nerecurare,, , mai trebuioe sa mai merg inca o data la judecatorie sa puna stampila patrata cu termenul definitiva?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 15:34, 8 Octombrie 2025
Este o hotărâre anterioară datei de 15 feb 2013, nu-i așa?
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral- sume de achitat? crinastirbei crinastirbei Buna Ziua, in luna septembrie 2009 am obtinut hotarare jud pentru partaj succesoral, cu drept de recurs 15 zile. Mentionez ca hotararea a fost data dupa ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva rares2109 rares2109 Buna ziua! Am castigat in instanta anularea unui p.v de contraventie , insa s-a dat solutionat cu recurs de 15 zile. Am primit acasa aceasta hotarare , au ... (vezi toată discuția)
Reintegrare functionar public gh3gh1 gh3gh1 instanta hotaraste reintegrarea unui functionar public destituit ilegal si plata drepturilor salariale de la data destituirii pana la data reincadrarii ... (vezi toată discuția)