avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendarea executării silite
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendarea executării silite

Bună ziua ….Daca debitorul a obtinut suspendarea executării silite , firma este obligata sa suspende executare silita și implicit sa nu vireze bani executorului ? Precizez ca hotărârea de suspendare este definitivă …..ce sfat imi dați ….executorul imi spune sa continuam executarea silită .
Ultima modificare: Miercuri, 8 Octombrie 2025
boggieuk, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 07:57, 9 Octombrie 2025
Daca este suspendată nu poate executa executorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema executor judecatoresc geodezyk geodezyk am o hotarare judecatoreasca definitiva investita cu titlu executoriu pentru recuperarea unor drepturi salariale dar executorul la care am fost spune ca nu ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri contestatie anaf gigelas gigelas Buna ziua, O persoana,a castigat in instanta restituirea taxei pe poluare (taxa auto); A mers la un executor judecatoresc pt.a se executa prevederile ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari goe_07 goe_07 Asociatia de proprietari in ianuarie 2011 a obtinut hotarare definitiva si irevocabila prin care obliga proprietarul unui apartament la plata de restante ... (vezi toată discuția)