avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Astazi am fost prins in localitate cu viteza de 103 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Astazi am fost prins in localitate cu viteza de 103 kmh ...

Buna seara! Astazi am fost prins in localitate cu viteza de 103 kmh. In fata mea era alta masina care ma si depasise si de asemenea avea o viteza mai mare decat a mea. Estimez un 110-120. Problema e ca dansul nu a fost oprit, si s-au multumit cu mine. Distanta dintre noi fiind relativ mica, credeti ca ar fi putut fi o eroare? Eu nu consider ca rulam cu aceea viteza. Are rost sa contest? Am sanse de castig? Specific de asemenea ca nu am avut mentiuni si am si semnat procesul verbal. Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Edit: Permisul mi-a fost luat pe o perioada de 90 de zile cu posibilitatea de reducere a o treime. Amenda 1822 lei.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Octombrie 2025
ARR1731, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:51, 9 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestația se referă doar la contravenția dvs. Că alți 20 șoferi n-au fost opriți... poate face obiectul altei plângeri. Tehnic, radarul mobil înregistrează exclusiv vehiculul luat în vizor, iar durata procesării este de câteva secunde. El nu baleiază. Poate cele fixe, când fi-vor montate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal/restituire bani - amenda rutiera ContSters424228 ContSters424228 Buna ziua! Am circulat cu aprox. 80km/h in localitate cu limita de 50, am fost oprit de un radar mobil circuland pe sensul opus si am fost sanctionat cu 6 ... (vezi toată discuția)
Veridicitate probe video/foto radar adixadi adixadi Cum pot sti care este momentul inregistrarii vitezei, daca pe imagine viteza este aceeasi de la inceputul si pana la sfarsitul inregistrarii? Imaginile apar ... (vezi toată discuția)
Cum fac o contestatie ca am fost prins intr-o localitate cu 103 km/h ? OVYBUB OVYBUB Cum fac o contestatie ca am fost prins intro localitate cu 103 km/h ? Am fost prins in alta localitate cu viteza da 103 km/h si vreau sa contest aceasta ... (vezi toată discuția)